telefon (+46) 8 544 105 60
mail info@optomize.se

Vi gör jobbet...

LAN, Local Area Networks, dvs de nät som installeras på kontor, hotell, industri eller i våra hem för att knyta samman datorer och annan utrustning, kräver högkvalitativa kablage för att kunna leverera maximal prestanda. Vi tillverkar kablage i Åkersberga, strax utanför Stockholm och kan därigenom erbjuda extremt korta leveranstider på ett stort urval av varianter. Kabelfärgen, kopplingen, märkningen eller längden spelar ingen roll - vi kan göra det.

I vår produktionsanläggning utför vi:

• Montage av kablage    • Seriemärkning    • Preparering av fiberpaneler    • Kabelstammar    • Sladdställ och ellister    • Legomontering

Modularkablage C5e/C6/C6a   Hybridkablage
Telcokablage/hydrakablage   Stavkablage - UTP, STP - C6, C6A
OFM Fibersystem   OMK Matarkanaler
IT-centraler   Kabelhantering
         
         

Kort historik

I januari 2008 bildades Optomize som det ser ut idag. Resultatet är en renodling av verksamheten i resterna av ett bolag tidigare versamt i samma nisch av kommunikationsbranschen. Det bolaget i sin tur bildades genom en fusion av bolagen Modularsystem AB och Fiberfront AB under 2005. Dessa båda verksamheter har i sin tur mångårig erfarenhet, som vi fortarande utnyttjar idag och bygger Optomize framtid på. Vi jobbar mycket i närhet med kunderna och marknaden och kan därigenom snabbt presentera lösningar som är kostnadseffektiva, kvalitativa och med kort leveranstid.

Hela företaget arbetar efter ISO-modell för hantering av samtliga dokument och ritningar. Detta dokument beskriver hur vi upprätthåller kvalitén på våra produkter - Optomize kvalitetskontroll.